top of page

Over Stan Keulen

Ik weet hoe belangrijk het is om de meest waardevolle momenten, die soms in een split-second voorbij vliegen, op foto te hebben als herinnering. Het is mijn missie om juist deze momenten vast te leggen; de liefde die jullie delen, de mijlpalen, de memorabele feestjes en de kleine geluksmomenten. 

Geboren in 1997, Getogen in Voerendaal en woonachtig in het Limburgse Heuvelland.

 

Mijn liefde voor Limburg, maar ook voor Italië, Oostenrijk, Spanje en eigenlijk alle andere mooie plekken in de wereld, is gegroeid door mijn ouders en dat geldt ook met de liefde voor de fotografie.

In 2012 overleed mijn vader op veel te jonge leeftijd, een hele lieve bijzondere man en een fanatiek hobbyfotograaf. Ik erfde van hem een spiegelreflexcamera met allerlei objectieven en accessoires. Ik ging aan de slag en door middel van zelfstudies via internet en diverse magazines, kwam ik steeds meer te weten over dit mooie vak. Nieuwe mogelijkheden en technieken, zorgden ervoor dat ik een enorme motivatie had om zelfs de fijnste kneepjes van het vak te leren. Ik investeerde in de nieuwste apparatuur en technologie en begon mijn werk online te delen.

 

Daardoor kreeg ik in februari 2013 de eerste aanvraag per mail; het fotograferen van een bruiloft; de mooiste dag van iemands leven.

Na de middelbare school volgde de opleiding "Audiovisuele Fotografie" en na 4 jaar als hobby-fotograaf aan de slag te zijn geweest, werd ik in 2016 officieel de jongste ondernemer (met 18 jaar) van de gemeente na mijn inschrijving bij de KVK.

Inmiddels ben ik fulltime fotograaf, geniet ik elke week weer van alle bruiloften, familieshoots, bedrijfsreportages of evenementen die ik mag fotograferen.  Daarin leer ik elke dag weer en streef ik naar de hoogste kwaliteit.


En uitgeleerd; dat ben je nooit…

20221102-10-Foto_Stan_Keulen.jpg
bottom of page